Kirjat - Selaus asiasanan mukaan "ruokailu"
Viitteet 1-14 / 14
-
Family background differences in childhood meal patterns and overweight : Finnish Child Health Study 2007–2013
Dissertationes Scholae Doctoralis Ad Sanitatem Investigandam Universitatis Helsinkiensis (Helsingin yliopisto, 26.05.2023)Childhood overweight is a considerable public health problem and it is closely related to health behaviour of both children and their parents. Overweight and poor meal patterns are unevenly distributed across child population ... -
Guidelines for nutritional care
Directions = Ohjaus : 2023_005 (Finnish Institute for Health and Welfare = Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, 2023)Nutritional care is an important part of supporting recovery from diseases and rehabilitation. It is a key form of treatment for many diseases and the only treatment in some cases. Good nutritional care reduces the need ... -
Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ruokailusta : ruokailusuositus ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin
Oppaat ja käsikirjat : 2019:5a (Valtion ravitsemusneuvottelukunta (VRN), 2019)Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä ruokailusta on laatuaan ensimmäinen Valtion ravitsemusneuvottelukunnan, Opetushallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen yhdessä julkaisema ruokailusuositus ammatillisiin oppilaitoksiin ... -
Lunch eating patterns during working hours and their social and work-related determinants : Study of Finnish employees
Research / National Institute for Health and Welfare (THL) = Tutkimus / Terveyden ja hyvinvoinnin laitos : 68/2011 (National Institute for Health and Welfare = Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), 2011) -
Maten ger välbefinnande och gemenskap : kostrekommendation till yrkesläroanstalter och gymnasier
Guider och handböcker = Oppaat ja käsikirjat : 2019:5b (Statens näringsdelegation (VRN), 2019)Maten ger välbefinnnande och gemenskap är i sitt slag den första kostrekommendationen som Statens näringsdelegation (VRN), Utbildningsstyrelsen (OPH) och Institutet för hälsa och välfärd (THL) tillsammans publicerat för ... -
Nuorten arki – Kouluterveyskysely 2023 : Moni nuori ei syö arkisin aamupalaa tai koululounasta
Tilastoraportti : 51/2023 (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, 21.09.2023) -
Ravitsemushoitosuositus
Ohjaus : 2023_003 (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, 2023)Ravitsemushoito on tärkeä osa sairauksista parantumisen tukemista ja kuntoutusta. Se on monien sairauksien keskeinen hoitomuoto ja joissakin sairauksissa ainoa hoito. Hyvä ravitsemushoito vähentää muiden hoitotoimenpiteiden ... -
Rekommendationer för nutritionsbehandling
Handledning = Ohjaus : 2023_004 (Institutet för hälsa och välfärd (THL) = Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, 2023)Nutritionsbehandlingen utgör en viktig del av främjandet av tillfrisknandet och rehabiliteringen efter sjukdomar. Den utgör en central form av behandling av sjukdomar och i fråga om vissa sjukdomar den enda behandlingen. ... -
Ruokamyrkytysepidemian selvittäminen potilasnäytteiden mikrobiologiset tutkimukset - Toimenpideohje
Suositus : 4/2012 (THL, 2012) -
Student meals benefiting health and communities : food recommendations for vocational institutions and general upper secondary schools
Guides and handbooks : 2019:5c (Finnish National Agency for Education, 2019)Student Catering Benefiting Health and Communities is the first joint publication by the National Nutrition Council, Finnish National Agency for Education, and the Finnish Institute for Health and Welfare of its kind, ... -
Suomalaisnuorten kouluaikainen ateriointi - Ruokapalveluiden seurantaraportti 5
Raportti : 2012_022 (THL, 2012) -
Työaikainen ruokailu Suomessa 2008-2010 - Ruokapalveluiden seurantaraportti 4
Raportti : 2012_023 (THL, 2012) -
Utredning av matförgiftningsepidemier - mikrobiologiska undersökningar av patientprov - Åtgärdsanvisning
Ohjaus : 2013_008swe (THL, 2013) -
Varuskuntaruokailuun liittyvät mielipiteet ja käytännöt Panssariprikaatissa ja Kainuun Prikaatissa
Raportti / Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) : 15/2010 (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL), 2010)