Artikkelit - Selaus nimekkeen mukaan
Viitteet 6095-6114 / 16270
-
Haihtuvat orgaaniset yhdisteet asunnoissa : pitoisuustasot, yleisimmät yhdisteet ja terveysvaikutukset
SIY Raportti 40 (Sisäilmayhdistys ry, 15.03.2022) -
Haittavaikutusten seuranta influenssapandemiarokotuksissa
Duodecim (2010) -
Hallituksen epidemiakorvaus auttaa heikosti niitä, joiden toimeentulo on kärsinyt koronasta eniten.
THL blogit (09.09.2020) -
Hallitus haluaa lujittaa sosiaalista koheesiota ja parantaa kilpailukykyä
OPTIMI - Terveys- ja sosiaalitalouden uutiskirje : 3/2011 (2011) -
HALO-ohjelma on nyt toimintakunnossa
Suom Lääkäril (2009) -
Hammashoitouudistus on lisännyt vain vähän oikeudenmukaisuutta
OPTIMI - Terveys- ja sosiaalitalouden uutiskirje : 1/2011 (2011) -
Hamppuikäpolvi, sekakäyttö ja doping. Vuoden 2010 huumekyselyn tuloksia
Yhteiskuntapolitiikka (2011) -
Hand-Grip Strength Cut Points to Screen Older Persons at Risk for Mobility Limitation
JOURNAL OF THE AMERICAN GERIATRICS SOCIETY : 9 (2010) -
Haplotype Sharing Provides Insights into Fine-Scale Population History and Disease in Finland
AMERICAN JOURNAL OF HUMAN GENETICS (2018) -
Haptoglobin 2 allele associates with unstable carotid plaque and major cardiovascular events
Atherosclerosis (2013) -
Haptoglobin Hp1 Variant Does Not Associate with Small Vessel Disease
BRAIN SCIENCES (2020) -
Harm as reported by affected others: A population-based cross-sectional Finnish Gambling 2019 study
ADDICTIVE BEHAVIORS (2022) -
Harm caused by gambling among non-problem gamblers: Is a whole-of-population approach undervalued?
Scandinavian Journal of Public Health (2018) -
Harm reduction in Europe: a framework for civil society-led monitoring
HARM REDUCTION JOURNAL (2021) -
Harmonisation of assessments of attention, social, emotional, and behaviour problems using the Child Behavior Checklist and the Strengths and Difficulties Questionnaire
INTERNATIONAL JOURNAL OF METHODS IN PSYCHIATRIC RESEARCH (2024) -
Harmonisation of recipe calculation procedures in European food composition databases
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS : 5 (2009)