"ruokavaliot" - Selaus asiasanan mukaan Kansanterveyslaitos KTL
Viitteet 1-13 / 13
-
Antioksidantit sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa : Vitamiinit C ja E, beetakaroteeni, seleeni ja ubikinoni
(KansaneläkelaitosKansanterveyslaitosLääkelaitos, 1994) -
Finravinto 1997 -tutkimus
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja B : 8/1998 (Kansanterveyslaitos, 1998) -
Finravinto 2002 -tutkimus
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja B : 3/2003 (Kansanterveyslaitos, 2003) -
Lapsen ruokavalio ennen kouluikää
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja B : 32/2008 (Kansanterveyslaitos, 2008) -
Perinneruoasta nykysuosituksiin
Kansanterveys : Kansanterveyslaitoksen tiedotuslehti 1999 : 5 (Kansanterveyslaitos, 1999) -
Prevention of type 2 diabetes with lifestyle intervention - emphasis on dietary composition and identification of high-risk individuals
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja A : 18/2006 (National Public Health Institute, 2006) -
Ravitsemuskertomus 2003
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja B : 4/2004 (KansanterveyslaitosNational Public Health Institute, 2004) -
Ruoasta terveyttä - tai sairautta
Kansanterveys 2001 : 8 - 9 (Kansanterveyslaitos, 2001) -
Suomalaiset aikuiset aterioivat kuudesti päivässä
Kansanterveys 2003 : 10 (Kansanterveyslaitos, 2003) -
Suomalaisten lautasella yhä liikaa lihaa
Kansanterveys : Kansanterveyslaitoksen tiedotuslehti 1999 : 5 (Kansanterveyslaitos, 1999) -
The 1992 Dietary Survey of Finnish Adults
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja B : 2/1994 (KansanterveyslaitosNational Public Health Institute, 1994) -
The 1992 Dietary Survey of Finnish Adults
Kansanterveyslaitoksen julkaisuja B : 2/1994 (KansanterveyslaitosNational Public Health Institute, 1994) -
Yläkoululaisten ruokavaliossa parannettavaa
Kansanterveys 2008 : 7 (Kansanterveyslaitos, 2008)