Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL - Selaus tekijän mukaan "Bäck, Sari"
-
Associations of EAT-Lancet Planetary Health Diet or Finnish Nutrition Recommendations with changes in obesity measures : a follow-up study in adults
Suikki, Tiina; Maukonen, Mirkka; Kaartinen, Niina E.; Harald, Kennet; Bäck, Sari; Sares-Jäske, Laura; Härkänen, Tommi; Koskinen, Seppo; Jousilahti, Pekka; Pajari, Anne-Maria; Männistö, Satu
FOOD & NUTRITION RESEARCH (2023) -
Diets are part of solving health and environmental challenges : new nutrition recommendations support sustainability transition
Kaartinen, Niina; Paalanen, Laura; Bäck, Sari; Kortetmäki, Teea; Lamminen, Marjukka; Maukonen, Mirkka; Männistö, Satu; Sares-Jäske, Laura; Selänniemi, Marjatta; Kaljonen, Minna; Pajari, Anne-Maria
Policy brief = Päätösten tueksi : 2024_001 (Finnish Institute for Health and Welfare = Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, 2024) -
Ratkaisuja Suomen ruokastrategiaan : FOOD-ohjelman tietopaketti päättäjille
Bäck, Sari; Heinonsalo, Jussi; Helenius, Juha; Hietala, Sanna; Huan-Niemi, Ellen; Huttunen, Suvi; Höckerstedt, Layla; Kaljonen, Minna; Kaartinen, Niina; Karhu, Kristiina; Koppelmäki, Kari; Kortetmäki, Teea; Kulmala, Liisa; Laine, Anna-Liisa; Lamminen, Marjukka; Liski, Jari; Lohila, Annelea; Lötjönen, Sanna; Mattila, Tuomas; Niemi, Jyrki; Paalanen, Laura; Pihlatie, Mari; Ollikainen, Markku; Pajari, Anne-Maria; Soinne, Helena; Stam, Åsa; Stoddard, Frederick; Toivonen, Marjaana; Unnbom, Mari; Vanhatalo, Aila
Kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoneutraalia ruokajärjestelmää (FOOD) tutkimusohjelma. Strategisen tutkimuksen raportteja (Strateginen tutkimus, Suomen Akatemia, 2023) -
Ruokavaliot ovat osa terveys- ja ympäristöhaasteiden ratkaisua : uudet ravitsemussuositukset tukevat kestävyyssiirtymää
Kaartinen, Niina; Paalanen, Laura; Bäck, Sari; Kortetmäki, Teea; Lamminen, Marjukka; Maukonen, Mirkka; Männistö, Satu; Sares-Jäske, Laura; Selänniemi, Marjatta; Kaljonen, Minna; Pajari, Anne-Maria
Päätösten tueksi : 2023_009 (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, 2023)Ruokavalioita tulee muuttaa väestön terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä maapallon kantokyvyn turvaamiseksi. Uudistuneet pohjoismaiset ravitsemussuositukset huomioivat kestävyyden aiempaa laajemmin. Niiden pohjalta ...